Een helder scherm zodat het publiek ook bij karaoke mee kan kijken met de teksten? Een presentatie maar geen ruimte om een beamer neer te zetten? Bewegwijzering voor uw publiek? Wat staat er vanavond op het menu? Een foto slideshow op een bruiloft? Tal van redenen om een TV-scherm in te zetten. Er zijn 3 stuks 42inch proffessionele plasma schermen beschikbaar voor de verhuur en eenvoudig te plaatsen op een degelijk statief.  Twee identieke met een zwarte rand en een met een grijze rand.  Het zijn niet de allernieuwste schermen, maar wel voordelig geprijsd. Het zijn schermen, er komt geen geluid uit. 

Beamer?

Groot voordeel van een beeldscherm tov een beamer is dat een beamer meestal voor het witte doek, dus tussen of boven het publiek op een kwetsbare plek geplaatst en afgesteld moet worden om voldoende beeldgrootte te behalen. De lichtopbrengst van een scherm is veel hoger dan dat van een beamer en kan dus overdag prima gezien worden terwijl de zaalverlichting aan staat. Een scherm op statief is ook nog eens stukken sneller geplaatst en opgeruimd.

 

HDMI kabels?

Van je beeldbron naar een scherm wil je natuurlijk graag HDMI gebruiken, een standaard HDMI kabel kan problemen geven indien langer dan 5 meter. Wij gebruiken HDMI extenders waarmee we zeer grote afstand kunnen overbruggen tussen bron en scherm, ook splitsen van signaal om te verdelen over meerdere schermen is allemaal mogelijk.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.