Feestje, wij zijn er natuurlijk bij!

Geeft u een feestje dan bent u bij ons op het goede adres voor de juiste muziek en bijpassende lichtshow.  Of de feestlocatie een kleine zaal, een groot huis is, een ruime tent of een enorme hal is, wij passen de show aan voor de ruimte. Elke ruimte heeft een andere manier van apparatuur opstellen, om deze reden vinden wij het fijn van te voren op de locatie te kijken en de wensen door te spreken. 

Bruiloft op Texel

Uw mooiste dag is natuurlijk helemaal compleet als het feest is naar uw wensen is. Graag bespreken wij deze ruim van te voren, liefst op de locatie met de ceremoniemeester erbij. Die ene speciale plaat, de openingsdans, met welk nummer sluiten we de avond af?  Door dit even door te spreken geeft het geen verrassingen en hoeft u alleen maar te genieten!

Kosten

Vanzelfsprekend rekenen wij een vergoeding. Geen avond en opstelling is hetzelfde. Daarom laten wij van te voren weten wat het gaat kosten. We gaan uit van € 75 per uur voor een basisopstelling met licht en geluid voor een avond van ongeveer 4 uur. Voor elke portemonnee kunnen wij wat betekenen.

Stroomvoorziening

Afhankelijk van de grootte van de show en de hoeveelheid licht apparatuur hebben we de benodigde elektra aansluiting nodig. Graag zien we een aparte krachtaansluiting met 16A  of 32A, uitgevoerd in het rood 5 polig. 
Maar niet overal is dit mogelijk, ook op twee aparte groepen 230V is het mogelijk een leuke feest avond te verzorgen. In combinatie met alleen energiezuinige led verlichting kan het zelfs op een groep 230V.

Opbouw en bereikbaarheid

Indien gewenst kunnen we ook de show van te voren opbouwen zodat alles klaar staat. Voor ons is het fijn als de locatie en de opstelplaats goed bereikbaar zijn. Als de spullen de volgende dag afgebroken kunnen worden vinden we het fijn als de ruimte afsluitbaar is en de inboedelverzekering in orde is. Neem bij twijfel even contact op.

Geluidsniveau

U bent als organisator zelf verantwoordelijk voor evenementen vergunningen en de gevolgen van te hard geluid. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen en eventuele eisen indien aangegeven.

Rookmachine

In sommige zalen is het door plaatsing van rookmelders niet wenselijk de rookmachine te gebruiken, hierdoor zijn sommige lichteffecten minder goed te zien. Het is handig als we dit van te voren weten zodat we de lichtshow er op aan kunnen passen.

Schades

Bij een schade aan apparatuur welke veroorzaakt is door bezoekers van het feest stellen wij de organisator aansprakelijk.